482 Leeds Drakt Myr...
 
Avisos
Vaciar todo
482 Leeds Drakt Myrtle
482 Leeds Drakt Myrtle
Grupo: Registrado
Registrado: 2022-04-26
New Member

Sobre Mí

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jose Mourinhos lag er åttende på Premier League-tabellen, fotballdrakter med trykk sju poeng bak Chelsea på fjerdeplass.

 

 

I kontrast er midtbanen lett, og å legge til Sancho og Grealish ville ta laget nærmere liverpool drakt 2022 23 og Manchester City.Harry Kane har angivelig bestemt seg for å slutte seg til Manchester United i sommer og har sagt til Tottenham -sjefer at han bare vil flytte hvis Real Madrid kommer og banker på. Den engelske landskampen har tidligere blitt spioneringen med et skifte til Bernabeu og Los Blancos -sjefene hadde samtaler med Mauricio Pochettino da han hadde ansvaret for nord -Londonerne.

 

 

De ville være mer logiske signeringer som bør settes før du får inn noen som Kane.

 

 

manchester united drakt

 

 

De har også Europa League-åttendedelsfinale mot AC Milan for å komme seg forbi FA Cup-kvartfinalen mot Leicester.Englands kaptein vurderer angivelig fremtiden hans med Spurs som sliter denne sesongen, ettersom han ønsker pokaler i resten av karrieren.

 

 

Rashford hadde en rolig natt med lite service fra de som sto bak ham, og han ble fanget av kameraer som så på kaptein Maguire med et irritert blikk.

Ubicación

Ocupación

manchester united drakt
Redes Sociales
Actividad del Usuario
0
Mensajes del Foro
0
Temas
0
Preguntas
0
Respuestas
0
Preguntas Comentarios
0
Me gusta
0
Me gustas Recibidos
0/10
Nivel
0
Artículos del Blog
0
Comentarios del Blog
Compartir: